Akciós játékok

Információk

Gyártók

Kövess minket Facebook-on

Üdvözlöm, Halász Tibor vagyok, a Kreatív Puzzle Webáruház tulajdonosa.


Köszönjük, hogy megtisztelt minket azzal, hogy ellátogatott webáruházunk lapjaira!


A webáruházunkat egy olyan családi vállalkozás keretében indítottuk már több mint 7 éve, amely kreatív, készségfejlesztő és ugyanakkor kitűnő minőségű, zömében fa játékok forgalmazásával foglalkozik. Jelenleg közel 800 -féle játék közül választhat a Kedves vásárló, aminek nagy részét raktárkészletről, azonnal szállítani tudjuk. Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, hogy minél több kiváló minőségű játék közül válogathasson a Kedves Vásárló.

Azért választottuk a webáruház formát ezeknek a játékoknak a vásárlókhoz való eljuttatásához, mert mi magunk is meguntuk a sorban állást. Meguntuk, hogy a játékboltok többségében nem találjuk azokat a fejlesztő játékokat, amiket magunk is megvennénk kislányunknak.

Fa játékok mellett döntöttünk, mivel a természetes anyagok hívei vagyunk. Nagyon fontos, hogy gyermekeink kis korban természetes alapanyagú játékokkal játszanak, hiszen egy fajáték tapintása, vagy akár megízlelése egész más emóciókat vált ki gyermekünkből, mint bármilyen más műanyagé. Természetesen webáruházunkban is megtalálhatóak műanyag játékok, de ezeket a játékokat úgy válogattuk össze, hogy beleilljenek a többi, jó minőségű fejlesztő játékaink közé.


Az általunk forgalmazott fa játékok gyártói az Európai Unió országaiból, Németországból, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból származnak. Gyártóink mindegyike különösen ügyel a környezetvédelemre is. Gyártóink zöme saját erdővel rendelkezik, ahol a fakitermelés mellett, a fák utánpótlására is különös figyelmet fordítanak. Így biztosítva a környezet védelmét és a fa utánpótlást egyaránt. 

GOKI a biztonságos játék

Érdemes egy mondattal kitérni építőjátékainkra is. Webáruházunkban lévő építőjátékaink között megtalálhatóak, a kisebb korosztálynak szánt építőkockák, golyópályával kombinált építőjátékok. Továbbá megtalálhatóak olyan különleges fa építőjátékok, melyek nem csak az anyaguk kiválóságával hívják fel magukra a figyelmet – hiszen ezek az építőjátékok kiváló minőségű, tartós bükk fából készülnek – hanem a gyönyörű kivitelükkel, megmunkáltságukkal. Ezeknek a játékoknak az elemei pontosan illeszkednek egymáshoz, nem kell semmilyen különösebb erőfeszítés ahhoz, hogy összeillesszük, vagy szétszedjük őket. Fa építőjátékaink között megtalálhatóak modern és korabeli épület modellek (ragasztható és szétszedhető / újra összeilleszthető változatba), továbbá olyan építőjátékok, melyekből építhető építmények számát, csak a képzelet határozza meg.  

 

Webáruházunkban megtalálható játékokat megpróbáltuk úgy összeválogatni, hogy minden korosztály számára tudjon találni a Kedves Vásárló, számára megfelelőt. Szintén fontos számunkra az, hogy a játékok ne csak egyszerűen szórakoztatást nyújtsanak, hanem az önfeledt játszás mellett a fejlődésben is elősegítsenek. Játékaink mindegyike, valamilyen készség fejlesztését segíti elő, mind a kicsi, mind a nagyobb, mind a felnőtt korosztály számára egyaránt.

Készségfejlesztő fajátékok


Mivel önmagában a játék, nem egy kizárólag gyermekek számára gyakorolható elfoglaltság, ezért a felnőtt korosztály számára is tudunk kínálni jobbnál jobb játékokat. Ezek a játékok a különlegességükkel, kitűnő kidolgozottságukkal hívják fel a figyelmet magukra. Felnőttek és gyermekek számára is kitűnő ajándékok ezek.

Logikai játékok, ördöglakatok

Ha Önnek megtetszett a filozófiánk, vagy felkeltettük ezen különleges játékok után érdeklődést, vagy egyszerűen megtetszett webáruházunk kérem szánjon egy kis időt a játékaink megtekintésére. Higgye el nem fog csalódni.

Üdvözlettel,
Kreatív Puzzle Csapata