Akciós játékok

Információk

Gyártók

Kövess minket Facebook-on

Szállítási és fizetési információk

Kiszállítás, szállítási díjak, kiszállítás külföldre

Termékeinket értékbiztosított, nyomkövetést magában foglaló árufuvarozási szolgáltatása segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez. Szállítási határidő: a  megrendelés visszaigazolását követő 2-3 munkanap. Amennyiben a megrendelés beérkezésekor valamely termék nincs raktáron, értesítést küldünk a várható szállítási időpontról.Rendeléskor célszerű a munkaidőben (hétköznap 8-17 óra között) elérhető szállítási címet és telefonszámot megadni.

Amennyiben megrendelését 10:30-ig leadja, abben az esetben a megrendelt terméket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A felszámított postaköltség összege a rendelés értékétől és a fizetés módjától függ, az alábbi táblázat szerint:

Kiszállítási díj Magyarország területén futárszolgálattal

 Fizetési mód
Vásárlás összegeutánvétátutalás
0 - 20.000-ig990 Ft990 Ft
20 001 Ft-tólingyenesingyenes

 Kiszállítás FoxPost csomagautomatába

 Fizetési mód
Vásárlás összegeutánvétátutalás
14.999 Ft-ig
690 Ft
690 Ft
15.000 Ft-tól0 Ft0 Ft

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet!

Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon, előre egyeztetett időpontban: Ebben az esetben a megrendelésed véglegesítése után felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk időpontot, amikor átveheted webáruházunkban megrendelt termékeket. Ügyfélszolgálatunk nem bolt, így csak a webáruházunkban leadott megrendelésedet tudod átvenni. A személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon természetesen ingyenes. Az ügyfélszolgálatunk címe: Kreatív Puzzle, 3300 Eger, Kistályai út 12.

A szállítási díjak minden esetben bruttó díjak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t. Csomagolási és egyéb költséget nem számítunk fel.

Kiszállítási díj külföldre

Külföldre történő kiszállítás a következő országokba lehetséges!

Külföldi megrendelés esetén csak előreutalásos fizetési mód választható, a szállítási díj utólag, rendelés után egy külön e-mailben kerül kiküldésre. Amíg a szállítási díjról szóló e-mailt nem kapja meg, kérjük, hogy ne utaljon! 

 

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. A fizetés történhet utánvéttel (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) vagy banki átutalással. Készpénzes fizetés esetén az utánvét összegét a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni, mely összeg tartalmazza az áru ellenértékét és a szállítási költséget.

Banki átutalás esetén a kiszállítási idő: a megrendelés ellenértékének számlákon történő jóváírását követő 2-3 munkanap. Az alábbi bankszámlaszámra várjuk a megrendelés ellenértékét:

Unicredit Bank:10918001-00000037-96430006
Kedvezményezett
: Halász Tibor e.v.
IBAN: HU61 1091 8001 0000 0037 9643 0006
SWIFT: BACXHUHB

Amennyiben nem Forint-ban kíván utalni, kére vegye fel velünk a kapcsolatot!

A megjegyzés rovatban kérjük a megrendelés számát feltüntetni, ami a viszzaigazoló e-mailben található.

Banki előreutalás esetén postai, illetve banki készpénz befizetést nem tudunk fogadni a bankszámlánkra!