Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

Fa építőjátékok, építőkockák, fajátékok 

12 terméket találtam.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

  • Fa épületmodell
    A fa épületmodell készletek az épület nagyságától és bonyolultságától függõen eltérõ darabszámú épí­tõelemeket tartalmaznak: pontosan méretre szabott 9x9 mm-es fahasábokat, oromfalat, tetõt, furnérlemez alapot, ajtókat, ablakokat, sí­kfóliát, ami az üveget helyettesí­ti. A papí­r textúrákat kivághatod, kifestheted, felragaszthatod az épületre, a tetõre, hogy ezáltal még élethûbb legyen a faházmodell. Az épületmodell készlet tartalmaz dörzspapí­rt, melyet a kisebb korrekciókhoz használhatsz. Az egyes elemeket fa vagy papí­r ragasztóval illesztheted össze, az útmutató ábráit lépésrõl-lépésre követve. Szimbólumok jelzik, hogy az adott lépésnél vágnod, festened vagy ragasztanod kell.
  • Fa építőjátékok

    Fa épí­tőjátékaink egyik legkülönegesebb tagja, a rönkfa elemeket tartalmazó fa építőjáték. Ezek a fa építőjátékok kiváló minőségű bükk farönk épí­tőelemekből állnak. A VARIO fa építőjáték készlet tartalmaz ajtókat, ablakokat, alaplapot, tetőt, a készlet méretétől függően. Vario: 72 db-os készlet Vario XL: 184 db-os készlet Vario Vár: 194 db-os készlet Vario Massive: 209 db-os készlet A VARIO fa épí­tőjáték készletek elemei kompatibilisek egymással, í­gy a megépí­thető épületek nagyságát, méretét tovább bőví­thetjük. A játék különlegessége, hogy bármikor szétszedheted és újra összeépí­theted a variációk száma közelít a végtelenhez.

  • Fa építőkocka

    Fa építőkockáink kiváló minőségükről ismertek. Megtalálhatóak nálunk a natúr és színes fa építőkockák egyaránt. Vannak különleges építőkockák is, mint pl. a Dominófutam, vagy a kicsik finommotorikus képességét fejlesztő montesszori fa építőkockák, vagy akár azok a különleges építőkockák, melyekből rendkívül különleges várak építhetőek.

Mutat 1 - 12 / 12
Mutat 1 - 12 / 12

A fa épí­tőjátékok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kitűnõ minőségû fa alapanyagból készülnek. Ebben a kategóriában megtalálja a VARIO fa építőjátékokat, melyek elemei szétszedhetők és újra összeépí­thetők, az építési lehetőségek száma a gyerek fantáziájára van bízva. Vannak ragasztós fa épületmodelljeink is, melyeket ragasztó és ví­zfesték segí­tségével tudja élethűvé varázsolni. A fa építőkocka készletből építhető vár, kastély, erőd. Fa építőkockáink között megtalálhatóak a natúr fa építőkockák és a színes fa építőkockák egyaránt. A fa  építőjáték fejleszti a gyermekek finom-motorikáját, konstruáló képességét, kreativitását.