Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

Ördöglakat, logikai játék 

56 terméket találtam.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

 • Logikai játékok,...

  Webáruházunk e kategóriája sík, vagy térbeli, akár egyensúlyozós kirakókat tartalmaz. Lényegében ezeket a játékokat ördöglakatoknak is tekinthetjük, hiszen akár a japán gömb, akár a 18 testvér, a tangramok szétszedése és összeépítése megtornáztatja agyunkat. Ezek a játékok az agytornáztató, logikát fejlesztő képességükön túl, gyönyörű kivitelükkel, és érdekes anyaghasználatukkal is elkápráztatnak minket. Sokak közülük akár dísztárgyaknak is alkalmasak, pl. a bambuszból készült Bambusz puzzle.

 • Fa ördöglakat
  A fa ördöglakatok szintén különlegesek, mivel ezek az ördöglakatok nemcsak fejlesztik az agytekervényeinket, fejlesztik gyermekeink problémamegoldó képességét, fejlesztik a türelmet, a térlátást, de ezek az ördöglakatok nagyon szép kivitelük miatt akár dísztárgyak, ajándéktárgyak is lehetnek.
 • Fém ördöglakat
  Az ördöglakat többnyire fémből vagy fából készült ősi logikai játék, ami fejleszti a logikus gondolkodást, a problémamegoldási készséget, a térlátást és a türelmet. Gyermekek és felnőttek részére is kiváló szórakozás. Egykor a kovácsok készí­tettek hasonló kirakókat, hogy szórakoztassák a falusi kocsmák közönségét. A legkülönfélébb megoldásokkal találkozhatsz itt: egymásba kapcsolódó fémelemeket szétválasztani, kötélre fűzött karikát vagy golyót kiszabadí­tani, kioldani azt, ami összebogozódott....
 • Bortartó ördöglakat

  Különleges ördöglakatjaink igazi kuriózumok. Nem csak gyûjtõknek keltheti fel ez érdeklõdését, hanem bárkinek, aki kí­váncsian keresi a különlegességeket.

Mutat 1 - 56 / 56
Mutat 1 - 56 / 56

Az ördöglakatok többnyire fémből vagy fából készült ősi logikai játék, ami fejleszti a logikus gondolkodást, a problémamegoldási készséget, a térlátást és a türelmet. Az ördöglakat gyermekek és felnőttek részére is kiváló szórakozás. A legkülönfélébb megoldásokkal találkozhatsz itt: egymásba kapcsolódó fémelemeket szétválasztani, kötélre fűzött karikát vagy golyót kiszabadí­tani, kioldani azt, ami összebogozódott ... . A legjobb minőségű ördöglakatok szerepelnek ebben a kategóriában, amelyek állják az összebogozással és a kioldozással járó igénybevételt. Kérem, válasszon az alábbi kategóriák közül: