Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

Babajátékok, bébijátékok 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

 • Fejlesztő babajátékok

  1 éves kor körül előtérbe kerülnek olyan babajátékok, melyek fejlesztik a kreativitást, kézügyességet, logikai készséget fejlesztő, természetes alapanyagú készségfejlesztő bébijátékok, babajátékok. Az építőjátékok, a szín-és formaválogató, a karikatorony, a piramisépítő babajátékok, a kalapálós játékok, mind-mind fejlesztő babajáték. Amikor már jár a gyermekünk nem maradhatnak el a különböző állatfigurával díszített húzó-toló babajátékok, a figurás magasságmérők sem.

 • Húzogatós, tologatós...

  Amikor járni kezd gyermekünk előtérbe kerülnek a természetes alapanyagú, fából készült húzogatós, tologatós babajátékok, melyek kedves állatfigurákkal vannak díszítve. Meghatározó élményt jelentenek a gyerekeknek ezek a babajátékok. Tartósságuk pedig biztosítésk, hogy még gyermekeink gyerekei is játszhassanak ezekkel a természetes alapanyagból készült gyerekjátékokkal.

 • Függődísz
  A kiságy fölé vagy a mennyezetre helyezhető csodaszép, színes függődísz leköti a baba figyelmét. Később, ha már megtudja fogni és mozgatni a zsinórt, a katicás, pillangós, gólyás vagy papagájos függődísz figura mozgatja szárnyait.
 • Csörgő, rágóka
  A legelső babajáték a csörgő, aminek a tapintás fejlesztésében van fontos szerepe. A puha állatfigurás plüsskendő a baba első ölelnivaló kedvence lesz. Amikor elkezdenek kibújni az első fogak, hasznos szolgálatot tesznek a rágókák, amik gyengéden dörzsölik a baba ínyét.

Babajátékok kategóriában olyan játékok találhatók, melyek elősegí­tik kisgyermekeink szellemi fejlődést. Nagyon fontos, hogy a fejlődés korai szakaszában olyan babajátékokkal játsszon gyermekünk, melyek fejlesztik a kreativitást, a kézügyességet, taní­tanak a logikus gondolkodásra és nem utolsó sorban rendkí­vüli szórakozást nyújtanak. Nagyon fontos, hogy ezek a játékok olyan természetes anyagból készüljenek, melyek egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak. Babajátékok babakortól, 1-2 éveseknek.

Csörgők, rágókát, húzós-tolós játékok, minden ami a babának és a kisgyermemeknek elengedhetetlenül szükséges.