Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

Készségfejlesztő fajátékok 

31 terméket találtam.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

  • Ügyességi...

    Fajátékok egyik nagy csoportja az ügyességi készségfejlesztő fajátékok. Ezek a fából készült játékok a kézügyességet, a jó reflexet a koncentráció képességét fejlesztik, miközben kitűnő szorakozást nyújtanak. Webáruházunk egyik kiemelt kategóriája a készségfejlesztő ügyességi fajátékok kategóriája.

  • Logikai...

    Készségfejlesztő logikai fajátékok melyek nem az ügyességet, hanem a logikai készséget fejlesztik. Megtalálhatóak itt olyan játékok, mint a tanulóóra, dominók, kirakók abakuszok és sok más olyan készségfejlesztő fajáték, mely kitűnően szórakoztatják a kicsiket és a felnőtteket is egyaránt. Ezek a játékok fejlesztik térlátást, a színfelismerést, a kéz- és szemkoordinációt, a térlátást egyaránt.

Mutat 1 - 31 / 31
Mutat 1 - 31 / 31

A készségfejlesztő fajátékok egytől egyig kiváló minőségű fából készült játékok. Logikai készségfejlesztő fajátékok kategóriában megtalálhatóak azok a játékok, melyek fejlesztik gyermekeink logikai készségét, színek, formák segítségével. Ügyességi fajátékaink pedig fejlesztik a kézügyességet, a koncentráció képességét. Megtalálhatóak nálunk a különböző egyensúlyozós készségfejlesztő fajátékok, jenga, tapintó memória játék, ugráló kötelek és megannyi kiváló fából készült játék, melynek minőségét németországi gyártók szavatolják.