Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

3D puzzle 

5 terméket találtam.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

 • 3D puzzle állatok

  A játék célja a különböző 3D puzzle elemből álló állatokat szétszedni, majd újra összerakni. Ebben a kategóriában megtalálhatók a szavanna állatai, a zord tundra emlős állatai, illetve néhány olyan állatfaj, melyek már kihalófélben vannak. Gyűjts össze minél több állatot, hogy Te is létrehozhasd saját állat farmodat.

 • 3D puzzle épületek

  Épí­tsd meg a világ hí­res épületeinek valósághű, méretarányos mását 3D puzzle kirakókkal. A makettek jó minőségű kartonpapí­rból készülnek, a 3D puzzle épületek összeállításhoz nincs szükség sem ollóra, sem ragasztóra. Vannak köztük világítást is tartalmazó 3D puzzle modellek , a világítás még élethűbbé varázsolja ezeket a gyönyörű maketteket. A makettek egyaránt jelentenek művészetet, hobbi gyűjteményt, oktatást, kreativitást, dekorációt, ajándékot.

 • 3D kristály puzzle

  A 3D kristály puzzle egy különleges térbeli kirakó, ami biztosan lázba hozza a kirakó rajongókat. Az egymásba kapcsolódó elemek összerakása igazi kihívást jelent idősebb és fiatalabb puzzle rajongók számára egyaránt. Az elkészült kristály puzzle formák szép díszei a szobának. 3

 • 3D puzzle - Anatómia

  3D puzzle anatómia egy különleges 3D kirakó, melynek a segítségével megismerkedhetünk a szerveinkel, a gyerekek alapvető anatómiai ismeretekre tehetnek szert.

Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5

A 3D puzzle-ok olyan különleges kirakók, melyekből valamilyen háromdimenziós tárgy rakható ki. A 3D puzzle kiválóan alkalmas tanulásra, játékra, vagy akár a szoba egy dí­szí­tő elemei is lehetnek. Például egy épület vagy egy állatfigura.