Akciós játékok

Információk

Kövess minket Facebook-on

Társasjátékok 

38 terméket találtam.

Kérlek válassz az alábbi kategóriák közül

  • Logikai társasjáték

    Kiváló minőségű, fából készült logikai társasjátékok, melyek fejlesztik a kreativitás, a logikát, a számolási készséget, a koncentrációt és biztosítják a közös játék örömét.

  • ThinkFun játék
    A ThinkFun ® játékok a szórakozást ötvözik az agytornával. A gyerekek számára a ThinkFun a játék és a feladványok megoldásának örömét jelenti, a felnõtteknek intellektuális kihí­vást és kockázatok vállalását, azidõsebbeknek a mentális kondí­ció megõrzését, és egy kicsit a gyerekkor felidézését. A ThinkFun játékokbanmindenki örömét leli!
  • Ügyességi társasjáték
    Társasjátékok, melyekhez az ügyességedre van szükséged. Kiváló szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak ezek a fejlesztő ügyességi társasjátékok.
Mutat 1 - 38 / 38
Mutat 1 - 38 / 38

A társasjátékok igazi szórakozást nyújtanak a család minden tagja számára. Társasjátékaink mindegyike jó minőségű fából készült játék. Ezek a játékok kreativitást, ügyességet, kihí­vást és nem utolsó sorban rendkí­vül jó időtöltést nyújtanak otthon, szabadtéren, vagy akár utazás közben is. A társasjáték segíti a társas viselkedési szabályok elsajátítását, a konfliktuskezelést, fejleszti a kézügyességet, az egyensúlyérzéket, a logikát, de ami talán még fontosabb: megadja a közös játék, az együtt töltött idő örömét.